Try This: Easy Vegan Quiche (Tofu Free)
5/13/2018 11:52:00 am
Wenn ich eine Quiche mache, greife ich eigentlich immer auf dieses Rezept hier zurück, da es immer gelingt und gut schmeckt. Als ich nun aber das neue Rezept von The Happy Pear gesehen habe, welches statt Tofu Kichererbsenmehl und Sojamilch verwendet, musste ich das doch auch mal ausprobieren. Gesagt, getan!
Whenever I make a quiche, I always use this recipe here, because it always works and tastes good. But when I saw The Happy Pear's new recipe which uses chickpea flour and soy milk instead of tofu, I had to give it a try. No sooner said than done!
Um den Prozess zu erleichtern, haben wir fertig gekauften Mürbeteig genommen - selber machen geht aber natürlich auch! Für 5 bis 10 Minuten blind backen oder, so wie ich, mit der Gabel Löcher in den Teig stechen.
150 g Kichererbenmehl
250 ml (Soja-/Reis-/...)Milch
gute Prise Salz, Pfeffer, geräuchertes Paprikapulver und Chillies
vermischen. Dazu
eine rote Zwiebel
eine geriebene Zucchini
ein paar Cherrytomaten geben.
Die ganze Mischung in die Quicheform geben und für weitere 20 Minuten backen bei 180 Grad.
Bei uns wurde die Quiche mit Salat, kleinen Kartoffeln und Mais gegessen - sehr, sehr lecker!!
In order to make the process easier, we used ready-made shortcrust pastry - but of course you can also make it yourself! Bake blind for 5 to 10 minutes or, like me, pierce holes in the dough with a fork.
Mix
150 g chickpea flour
250 ml (soy/rice/...) milk
good pinch of salt, pepper, smoked paprika powder and chillies.
Add
one red onion
one grated courgette
a couple of cherry tomatoes.
Pour the whole mixture into the quiche tin and bake at 180 degrees for another 20 minutes.
We ate the quiche with salad, small potatoes and sweetcorn - very, very tasty!
-Kati
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19 comments
looks nice
ReplyDeleteThis looks so delicious! I love chickpeas and things made out of chickpea flour!
ReplyDeleteScent of Summer
Hey, ich werde mir das Rezept mal abspeichern, das klingt sooo lecker!
ReplyDeleteLiebe Sonntagsgrüße!
Ich glaube so eine leckere Quiche habe ich noch nie gesehen! Ich bin begeistert, das sieht so so lecker aus :)
ReplyDeleteGanz viel Liebe,
Katrin
www.octobreinparis.de
Really interesting post) Thanks a lot for sharing)
ReplyDeleteThis looks delicious! I have actually been craving quiche.
ReplyDeleteDas hört sich aber lecker an, vielen Dank für das tolle Rezept!
ReplyDeleteLiebe Grüße
Jimena von littlethingcalledlove.de
Yummy food! Send some over, dear! xoxo
ReplyDeleteOh my gosh, it look tasty ❀✿
ReplyDeleteBlog de la Licorne
Hallo meine Liebe,
ReplyDeleteder Quiche sieht super lecker aus, den muss ich auch nachkochen ;)
Ganz liebe Grüße
Isa
www.label-love.eu
This looks so yummy! :) xx
ReplyDeletemm that looks great!
ReplyDeletehttp://www.henatayeb.blogspot.com
Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further write ups thanks once again.
ReplyDeleteT-shirts for girls
As usual looks interesting! Thanks a lot for sharing)
ReplyDeleteOutstanding post! Amazing great work…..!
ReplyDeletePhoto mugs printing
I love Quiche and Tohu!!
ReplyDeleteI have Quiche once a week, so I have to try definitely!!
Thank you for sharing the lovely recipe!
akiko
www.akikohiramatsu.com
This quiche looks super delicious. However I'd go for tofu in it as well. well because I am tofu obsessed.
ReplyDeleteWow looking yummy and great.Keep up the good work.
ReplyDeleteThank you
https://www.touchmypics.com/
Nom looks lecker, does the chickpea flour thicken it that nicely?
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